Firmagaver

Leder du/dit firma efter den helt unikke PERSONALEGAVE / JULEGAVE / JUBILÆUMSGAVE til dine ansatte eller samarbejdspartnere – har du her muligheden for at finde unikt kunsthåndværk i stentøj (Enten i min lille butik i Nørre Tranders, ved Aalborg – som åbner den 18. november 2020 – eller TJEK min webshop her på siden).

Men husk at keramik skal SES i lyset, føles med hænderne, vendes, drejes og fornemmes – for at få det ultimative indtryk af den keramiske kunst – så kig endelig forbi hvis du har muligheden og ta en ny oplevelse med dig… (vær obs på at keramik er utrolig svært at fange og gengive optimalt på foto – så det kan være meget svært at se keramik på en webshop… Har du ikke mulighed for fysisk, at handle i min shop og se varerne – er der selvfølgelig ombytningsmulighed, hvis du ikke modtog hvad du havde forventet.

GAVEKORT til butikken kan udstedes på ønsket beløb (minimum kr.100.-). Kortet indpakkes i pæn æske inkl. en lille overraskelse. (Kortet kan også bruges i min Keramik Workshop / kursus, som åbner i forbindelse med min butik).

Ved større bestillinger af firmagaver vil der være mulighed for rabat.

Alle priser er inkl. moms.

Min keramik spænder over et bredt område – alt fra meget personlige og finurlige figurer (som kan være lidt små-erotiske) til smukke skåle og tapasfade med fede og lækre glasurer.

Jeg laver i enkelte tilfælde bestillingsopgaver (fx til jubilæum). Der aftales pris samt noteres så præcist som muligt, ønsker til færdigt projekt. Der vil dog blive opkrævet et depositum på 25 % ved bestilling, da det er en specialopgave.
I stentøjs-processen kan man ikke vide 100 %, hvordan det færdige resultat kommer ud af ovnen ift. evt. ønsket glasurfarve – da emnet brændes ved meget høje temperaturer og der sker kemiske processer i forløbet, som kan “stikke af” i uventede retninger – dette er dog også en del af et UNIKT stykke kunst – men vil selvfølgelig gøre mit bedste, for at ramme netop det vi har aftalt.

Alt efter opgaven og ønsket størrelse, vil leveringstiden afhænge af dette. Der oplyses selvfølgelig en dato for færdigt projekt – vurderer jeg, at jeg ikke kan udfører opgaven som ønsket eller ikke har tid, påtager jeg selvfølgelig ikke opgaven.