Firmagaver – Unik og “One of a kind” kunst

Leder DU eller dit firma efter en anderledes og unik PERSONALEGAVE / JULEGAVE / JUBILÆUMSGAVE ?
Her har du muligheden for at finde håndlavet, smukt og UNIKT kunsthåndværk.
Find mig i Nørre Tranders, ved Aalborg – hvor jeg har butik, galleri og eget værksted.
Det er selvfølgelig også muligt at bestille på min webshop, her på siden.
Endvidere laver jeg specielle bestillingsopgaver – Husk at der er en hvis leveringstid på min kunst – se yderligere info længere nede på siden.

Keramik skal gerne SES i lyset, FØLES med hænderne, vendes, drejes og FORNEMMES – for at få det ultimative indtryk af den keramiske kunst – så kig endelig forbi min lille butik og galleri, hvis du har muligheden og få samtidig en unik oplevelse…
Keramik kan være utrolig svær at fange og gengive optimalt på foto – jeg prøver dog mit bedste, både med inde- og udelys, og håber mine foto vil gøre dig lidt nysgerrig på hvad min kreative og krøllede hjerne byder på…

GAVEKORT til butikken kan udstedes på ønsket beløb (minimum kr. 200.-).
Kortet indpakkes i pæn æske.
Kortet kan bruges i butikken, Workshops og kurser.

Jeg laver i enkelte tilfælde bestillingsopgaver (fx til jubilæum). Der aftales pris samt noteres så præcist som muligt, ønsker til færdigt projekt. Der vil dog blive opkrævet et depositum på 50 % ved bestilling, da det er en specialopgave.
I stentøjs-processen kan man ikke vide 100 %, hvordan det færdige resultat kommer ud af ovnen ift. evt. ønsket glasurfarve – da emnet brændes ved meget høje temperaturer og der sker kemiske processer i forløbet, som kan “stikke af” i uventede retninger – dette er dog også en del af et UNIKT stykke kunst – men vil selvfølgelig gøre mit bedste, for at ramme netop det vi har aftalt.

Alt efter opgaven og ønsket størrelse, vil leveringstiden afhænge af dette. Der oplyses selvfølgelig en dato for færdigt projekt – vurderer jeg, at jeg ikke kan udfører opgaven som ønsket eller ikke har tid, påtager jeg selvfølgelig ikke opgaven.